Ontdek jouw Change Catalyst

Verandering vereist intrinsieke motivatie. Of dit nou gaat om sport, voeding of vitaliteit - je moet altijd eerst in actie komen. Dit is een dagelijks spel van motivatie, zelf-inzicht en doorzetten als het tegen gaat zitten.

Om fitter en gezonder te leven deel ik daarom in mijn eBook en Challenge tips en oefeningen gebaseerd op de kleuren van Spiral dynamics.

Deze drijfveren kan je activeren om actie te ondernemen, consistentie te bouwen, succes te behalen, balans te creëren en om flow te behouden. Zodat jij nieuwe gewoontes ook echt onderdeel kan maken van je leefstijl. Zodat je je gezond en energiek voelt in je eigen lichaam.

longbarT

Change Catalyst eBook

cropped edited png cover ebook

De Catalyst Challenge

spiral800px

Hi, ik ben Boris

Sporten heeft me geleerd dat het niet alleen gaat om de wat of de waarom. Het gaat om het hoe.

Hoe zorg ik er voor dat deze verandering ook echt bij me blijft, in plaats van weer te stoppen en de handdoek in de ring te gooien?

Daarom help ik anderen om deze lange termijn motivatie in zichzelf te vinden zodat ze persoonlijke verandering succesvol kunnen realiseren.

Met korte, effectieve sportsessies, een gezond eetpatroon en een positieve mindset help ik jou met het bouwen van een actieve en sportieve leefstijl.

Uiteindelijk is mijn doel om jou de Change Catalyst te laten spelen in je eigen leven - door het spel van motivatie te snappen en je eigen katalysator te zijn voor verandering.

prof143

Kennis maken?

Je kan contact met me opnemen via Boris@ChangeCatalyst.nl of via het contactformulier hieronder.