Over mij

Mijn naam is Boris Schoenmaker.

Ik help anderen om een effectieve en duurzame levensstijl op te bouwen, zodat ze gezond, vitaal en productief kunnen leven.

Dit doe ik vanuit mijn overtuiging dat we allemaal een Change Catalyst in ons hebben. Een katalysator die we in onszelf kunnen ontdekken om slim en succesvol te veranderen.

Daarvoor heb ik een gratis challenge opgezet met verschillende drijfveren die je inzicht geven in je krachten en valkuilen. Zo kan jij in kleine stappen betere levenskeuzes maakt die je dichter bij je gewensde identiteit brengen.

In deze challenge daag ik je uit om kritisch te kijken naar wat jij wil verbeteren in je levensstijl. Door deze vijf drijfveren te activeren kan jij vervolgens daadkrachtig transformeren richting de toekomst die je voor ogen hebt.

Foto Boris Schoenmaker10
longW2T

Een Change Catalyst is...

Iemand die met dagelijkse actie en daadkracht aan zijn doelen werkt

Iemand die zonder afleiding of zelfsabotage door blijft gaan

Iemand die met een sterk en helder toekomstbeeld naar succes streeft

Iemand die bewust en gebalanceerd de juiste prioriteiten kan stellen

Iemand die met positiviteit goed om kan gaan met tegenslagen

En het mooie is.. diep vanbinnen schuilt een Change Catalyst in ons allemaal.

longW2T

Mijn aanpak

Als consultant met een achtergrond in sport zie ik het te vaak gebeuren dat men wel doelen stelt, maar ze simpelweg niet nakomt, of de handdoek na een tijdje in de ring gooit. Het gaat dus niet zozeer om wat je moet doen. Iedereen kan immers doelen stellen. Het gaat er veel meer om hoe je het kan volhouden. Hoe je met focus en zonder afleiding blijft toewerken naar die stip op de horizon.

Daarom is mijn aanpak gebaseerd op het activeren van innerlijke drijfveren. Met deze drijfveren help ik anderen om inzicht te krijgen in de krachten en valkuilen die ze hebben, zodat ze stapsgewijs nieuwe gewoontes kunnen opbouwen om te veranderen. Zodat ze als Change Catalyst kunnen werken aan persoonlijke groei en verandering.

Het is mijn overtuiging dat iedere dag een kans is om 1% beter te worden en slimmere keuzes te maken. Want met slimmere keuzes in je levensstijl zal fitheid, blijdschap en energie vanzelf ontstaan.

Korte bio

foto3

Mijn stijl van coachen is toekomstgericht, praktisch en gezamenlijk. Samen ontdekken we jouw verandervermogen door middel van kleine aanpassingen in je levensstijl.

Dit betekent dat ik met behulp van tips, methodes, oefeningen en strategieën jou help om in kleine stappen gezonder, vitaler en productiever leven.

Dat is waar het naar mijn idee om gaat. Iemand anders de kennis, kunde en de kracht geven om zelf te streven naar een betere toekomst.

Dat je als Change Catalyst kan spelen in je eigen leven. Door jezelf iedere keer weer op het juiste pad te zetten. Door je krachten goed in zetten en je valkuilen slim te ontwijken. Kortom, dat je weet hoe je jezelf kan activeren om succesvol te veranderen.

foto2

"The decent method you follow beats the perfect method you quit

Doelen zetten doen we dagelijks. Maar doorgaan wanneer je geen motivatie hebt of er niet in gelooft is het moeilijkst.

Hoe goed kan jij omgaan met de tegenslagen, de beren op de weg, twijfels, problemen en overmacht die het moeilijk maken?

Want in plaats van de perfecte strategie zoeken gaat het dus veel meer om de uitvoering. Doorgaan wanneer het telt.

Dus niet als jojo effect iets gaan doen en stoppen maar echt het gedrag verankeren in je levensstijl en nieuwe identiteit.

BliksemT
longW2T
longW2T

Contact