Over mij

20210909_1508292222333

Hi. Mijn naam is Boris Schoenmaker. Ik ben consultant en coach. In mijn vrije tijd ben ik sporten, lezen of op reis naar een warm land.

Als coach is het mijn missie om anderen te helpen met intrinsieke motivatie opbrengen voor persoonlijke doelen. Om voldoende te bewegen, gezond te eten en productief te zijn. Dit doe ik met methodes en strategieën die makkelijk te adopteren zijn voor de lange termijn.

Ik help hen om een Change Catalyst te worden zodat ze met nieuwe gewoontes fit worden, meer energie ervaren en lekker in hun vel zitten.

Daarvoor heb ik simpele strategieen en tools die helpen om slim en succesvol te veranderen. Met informatie over voeding, beweging, intrinsieke motivatie en productiviteit hacks is dit een compleet pakket van alle know-how en tools die je nodig hebt.

Want gezond leven en vitaal voelen kan alleen met een dagelijkse leefstijl die aansluit op deze doelen en persoonlijke waarden.

longW2T

De Filosofie van Change Catalyst

We weten allemaal wat we moeten doen om gezonder en vitaler te leven. Dit is makkelijk om te bedenken. Het gaat dus niet om de plannen, maar om de uitvoering. Hoe zorgen we er voor dat we doorzetten zodra we geen motivatie hebben, of zodra het even tegen zit?

Daarvoor heb ik Change Catalyst opgezet. Om anderen praktisch advies te geven over leefstijlverandering en lange termijn motivatie.

Kortom, ik geloof dat wij allemaal een Change Catalyst in onszelf hebben die we kunnen activeren om daadkrachtiger te leven.

Daarom is een Change Catalyst ...

Iemand die met dagelijkse actie en daadkracht aan zijn doelen werkt

Iemand die zonder afleiding of zelfsabotage door blijft gaan

Iemand die met een helder toekomstbeeld naar succes streeft

Iemand die bewust en gebalanceerd de juiste prioriteiten kan stellen

Iemand die met positiviteit goed om kan gaan met tegenslagen

En met de juiste activatie zit er een Change Catalyst in ons allemaal.

Korte bio

Vroeger voelde ik me niet fit en wist ik eigenlijk niet zo goed hoe ik een gezonde optimale leefstijl kon opbouwen. Ik wist dat het belangrijk was om meer aandacht te schenken aan een goede gezondheid en mentale fitheid.

Zo begon mijn zoektocht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, fysiek en mentaal. Hierdoor stelde ik mezelf bijna dagelijks de vraag:

"Hoe kan ik doelgericht resultaten behalen, met acties en gewoontes die passen in mijn dagelijks leven?"

Langzaam realiseerde ik me dat deze resultaatgerichte mindset en ambitie met sport me in alle vlakken van het leven verder heeft gebracht.

Kortom, sporten, gezond eten, mediteren, werken aan me vitaliteit - al deze nieuwe gewoontes maakten mij bewust van mijn eigen krachten en drijfveren om te streven naar succes.

Ik had mijn persoonlijke formule gekraakt om in welke situatie dan ook met kleine dagelijkse acties grote doelen te bereiken.

foto3
foto2

Daarom staat coaching bij mij in het teken van praktisch advies geven om deze formule voor jezelf te kraken. Zodat ook jij stapgewijs nieuwe 'micro' gewoontes kan opbouwen die je energie en vastberadenheid geven.

Maar daar stopt het niet. Want met deze gewoontes verander je uiteindelijk ook je mindset en kijk op het leven. Het wordt onderdeel van je nieuwe identiteit - dat je durft om onzeker te zijn en toch door te gaan, in alles wat je doet.

Dat is het uiteindelijke doel voor mij als coach. Om jouw intrinsieke motivatie te activeren, zodat je met energie je fit voelt en intens gepassioneerd voor je doelen blijft streven.

Het is dus geen 'quick fix' maar solide plan van aanpak, dat gebundeld met jouw motivatie er voor zal zorgen dat je je fit en gefocust zal voelen.

Samen kijken we naar je voeding, sportpatroon, productiviteit, en welke acties jij kan implementeren in je dagelijkse leefstijl.

De weg naar Succes

We zien het te vaak gebeuren. Zelfs bij onszelf. We stellen doelen, maar we komen ze niet na. Goal setting is niet het probleem. Dat is het makkelijke gedeelte. Het gaat om goal getting - gemotiveerd kunnen blijven voor de lange termijn. Alleen als je intrinsiek gemotiveerd bent kan je die ultieme beloning bereiken die ver in de toekomst ligt.

Jouw eigen Change Catalyst activeren gaat er dus niet om wat je moet doen. Dat kan iedereen. Een Change Catalyst is iemand die deze kleine maar significante acties kan blijven uitvoeren als onderdeel van zijn of haar nieuwe identiteit. Hoe je positief gestemd blijft en vastberaden bent om toe te werken naar die stip op de horizon.

Daarvoor heb ik ook een challenge ontwikkeld om je drijfveren te activeren. Met deze challenge kan jij een echte 'Change Catalyst' worden. Dit is iemand die daadkrachtig in actie kan komen, en consistent naar lange termijn doelen kan streven met vertrouwen in zichzelf. Ontdek vijf kleuren (drijfveren) in deze challenge die je bewust laten worden van je eigen persoonlijkheid, krachten en valkuilen.

Voor mij is dit de essentie van gedragsverandering - weten wat je natuurlijke sterktes en zwaktes zijn en hier op inspelen zodat je slim en duurzaam kan veranderen.

longW2T

"The decent method you follow beats the perfect method you quit

Doelen zetten doen we dagelijks. Maar doorgaan wanneer we geen motivatie hebben is het moeilijkst.

Hoe goed kan jij omgaan met de tegenslagen, de beren op de weg, twijfels, problemen en overmacht die het moeilijk maken?

Want in plaats van de perfecte strategie zoeken gaat het dus veel meer om de uitvoering. Doorgaan wanneer het telt.

Dus, ben jij een Change Catalyst?

BliksemT
longW2T
longW2T

Contact