Over mij

Mijn naam is Boris Schoenmaker.

Ik help mensen om een Change Catalyst te worden, zodat ze gezonder, vitaler en productiever kunnen leven.

Een Change Catalyst is iemand die zichzelf intentioneel kan veranderen. Iemand die stapsgewijs kan transformeren richting de toekomst die ze voor ogen hebben.

Met simpele tools, tricks en rituelen help ik jou om deze Change Catalyst in jezelf te ontdekken. Zodat jij met kleine dagelijkse acties en gewoontes je doelen kan bereiken.

Ik help je hierbij door je innerlijke drijfveren te activeren, zodat je met inzicht in je krachten en valkuilen je denk- en levensstijl kan verbeteren voor de lange termijn.

Foto Boris Schoenmaker10
longW2T

Een Change Catalyst is...

Iemand die met dagelijkse actie en daadkracht aan zijn doelen werkt

Iemand die zonder afleiding of zelfsabotage door blijft gaan

Iemand die met een sterk en helder toekomstbeeld naar succes streeft

Iemand die bewust, gebalanceerd en harmonieus leeft.

Iemand die met positiviteit goed om kan gaan met tegenslagen

En het mooie is.. diep vanbinnen schuilt een Change Catalyst in ons allemaal.

longW2T

Mijn aanpak

Als consultant met een achtergrond in sport zie ik het te vaak gebeuren dat men wel doelen stelt, maar ze simpelweg niet nakomt, of de handdoek na een tijdje in de ring gooit. Het gaat dus niet zozeer om wat je moet doen. Iedereen kan immers doelen stellen. Het gaat er veel meer om hoe je het kan volhouden. Hoe je met focus en zonder afleiding blijft toewerken naar die stip op de horizon.

Daarom is mijn aanpak gebaseerd op het activeren van innerlijke drijfveren. Met deze drijfveren help ik anderen om inzicht te krijgen in de krachten en valkuilen die ze hebben, zodat ze stapsgewijs nieuwe gewoontes kunnen opbouwen om te veranderen. Zodat ze als Change Catalyst kunnen werken aan persoonlijke groei en verandering.

Het is mijn overtuiging dat iedere dag een kans is om 1% beter te worden en slimmere keuzes te maken. Want met slimmere keuzes in je levensstijl zal fitheid, blijdschap en energie vanzelf ontstaan.

Korte bio

foto3
Mijn stijl van coachen is toekomstgericht, praktisch en gezamenlijk. Samen ontdekken we in kleine stappen hoe we jouw verandervermogen kunnen activeren met kleine aanpassingen in je levensstijl.

Dit betekent dat ik met behulp van tips, methodes, oefeningen en strategieën jou help met gezonder, vitaler en productiever leven.

Dat is waar het naar mijn idee om gaat. Iemand anders de kennis, kunde en de kracht geven om te streven naar een betere toekomst.

Zodat je als Change Catalyst jezelf op het juiste pad kan zetten. Hoe je je krachten kan inzetten en je valkuilen kan ontwijken om je doelen te bereiken.

Kortom, dat je zelf scherp hebt welke stappen je kan nemen om succesvol te veranderen.

foto2

"The decent method you follow beats the perfect method that you quit

Doelen zetten doen we dagelijks. Doorgaan wanneer het telt doen we nauwelijks. Het gaat dus juist om de tegenslagen, de beren op de weg, twijfels, problemen en overmacht die het moeilijk maken om door te gaan.

Het gaat dus niet om de perfecte strategie zoeken, maar om de strategie hanteren die je uitvoert, telkens weer.

In mijn optiek is dit waar het om gaat bij ieder type levensverandering. Dus niet als jojo effect iets gaan doen en stoppen. In plaats daarvan gaat het om duurzaam veranderen en het nieuwe gedrag verankeren in je levensstijl.

BliksemT
longW2T

Contact