Van Strategie naar Executie

longbar2T
rocketangled3

Onze missie is om jou te helpen met het realiseren van je doelen

Start met nieuwe dagelijkse en duurzame gewoontes

Boost je persoonlijke effectiviteit en besluitvaardigheid

Verander je vitaliteit en productiviteit voor de lange termijn

De Speerpunten van Change Catalyst

Executie van je Strategie

De strategie die je volgt is effectiever dan de perfecte strategie waarmee je stopt. Het gaat dus om actie op lange termijn om je doelen te bereiken.

Iedere dag 1% beter

Dagelijkse gewoontes zijn de basis van ons succes. In plaats van de marathon sprinten gaat het om een goed fundament leggen en stapsgewijs verbeteren.

Groeien is vallen en opstaan

Vooral in moeilijke tijden zijn een positieve mindset en doorzettingsvermogen belangrijk om naar een hogere piek te groeien, richting je maximale potentie.

Duurzaam Veranderen In 5 Stappen

longbar2T

Met actie verandering in gang zetten.

Met discipline door blijven gaan.

Met inzicht in jezelf succes behalen.

Met balans effectief in je leven staan.

Met flow op de juiste koers blijven.

jpegmodel1403

Activeer je drijfveren

longbar2T
spiraldynamics16-02

Drijfveren zijn de onzichtbare bronnen voor ons gedrag. Het zijn de achterliggende motivaties die we hebben om onze doelen te bereiken.

De eerste twee drijfveren zijn overleven en veiligheid. Deze staan logischerwijs aan de basis van ons bestaansrecht en zijn het allerbelangrijkst.

Echter na onze drang om te overleven en het gevoel van veiligheid streven we naar meer; persoonlijke controle, structuur, prestatie, harmonie en creativiteit. Op deze manier kunnen het meeste uit ons leven te halen.

Een Change Catalyst weet dus al deze drijfveren bewust te activeren om vol focus en energie aan zijn of haar doelen te werken. We kunnen namelijk wel bedenken waar we over 30, 90 of 365 dagen willen staan maar de vraag is of we het daadwerkelijk gaan doen.

Het gaat dus juist om het vermogen om onze drijfveren te activeren en onze strategie uit te voeren voor de lange termijn.