De missie van Change Catalyst is om jouw persoonlijke effectiviteit en groei te maximaliseren. Dit betekent dat je iedere dag de juiste acties kan uitvoeren en richting een betere toekomst kan bewegen. Als Change Catalyst heb jij een positieve mindset, kan je mentale obstakels en twijfels overwinnen en werk je doelgericht aan je eigen succes.


Ben jij een Change Catalyst?

Iedereen kan doelen stellen, maar toch garandeert dat niet dat je op je bestemming komt. Je kan namelijk wel bedenken waar je over 30, 90 of 365 dagen wil staan, maar de vraag is of je het allemaal ook daadwerkelijk gaat doen.

De vraag is dus niet wat, maar hoe ga je altijd maar door? Het antwoord is simpel; je hebt een strategie nodig die op je eigen valkuilen is afgesteld. Het moet een strategie zijn die je blijft uitvoeren, telkens weer.

Een Change Catalyst is dus iemand die meer dan alleen de intentie heeft. Het is iemand die niet alleen zijn eigen plan kan maken maar ook zal volgen. Het is iemand die zijn eigen potentie kan ontgrendelen en zich kan focusen op de stip op de horizon. Zo bereik je namelijk je lange termijn doelen en ambities.

De Speerpunten van Change Catalyst

Alleen jij kan jezelf veranderen

De eerste stap is jezelf accepteren zoals je bent. Paradoxaal genoeg kan je daarna juist veranderen richting een nieuwe identiteit. Alleen jij hebt de kracht om tot een nieuw perspectief te komen en jezelf te 'activeren'.

Iedere dag 1% beter worden

Je stijgt niet tot het niveau van je doelen zonder een systeem dat je iedere dag weer zal uitvoeren. Rome was ook niet in één dag gebouwd. Het geheim is dus om jezelf te kunnen aansturen om iedere dag aan je ambities te werken.

Groeien is vallen en opstaan

Vooral in moeilijke tijden is het lastig om in jezelf te blijven geloven en door te gaan. Toch zijn dit precies de momenten dat blijven streven je naar een hogere piek gaat brengen. Zo haal je het maximale uit jezelf én je leven.

Wat betekent het om een Change Catalyst te zijn?

Je bent in staat om plannen die je maakt ook uit te voeren. 

Je leunt niet op motivatie maar op discipline om door te gaan.

Je kan je gewenste succes visualiseren, geloven en behalen.

Je voelt je gebalanceerd en tevreden met je leven.

Je kijkt altijd vooruit naar een nieuwe en betere toekomst.

nl model 8-1-2021

-

Activeer je drijfveren

spiraloriginal3

Drijfveren zijn de onzichtbare bronnen voor ons gedrag. Het zijn de achterliggende motivaties die we hebben om onze doelen te bereiken.

De eerste twee drijfveren zijn overleven en veiligheid. Deze staan logischerwijs aan de basis van ons bestaansrecht en zijn het allerbelangrijkst.

Echter na onze drang om te overleven en het gevoel van veiligheid streven we naar meer; persoonlijke daadkracht, structuur, prestatie, harmonie en creativiteit. Op deze manier zijn we namelijk in staat om het beste uit ons leven te halen.

Een Change Catalyst weet dus al deze drijfveren bewust te activeren om vol focus en energie aan zijn of haar doelen te werken. Ben jij benieuwd naar deze toolbox van tips en tricks die jij kan gebruiken om een Change Catalyst te worden?

Schrijf je dan gratis in voor de Change Catalyst Challenge en ontdek verschillende oefeningen en strategieën die jij kan gebruiken om je persoonlijke effectiviteit te boosten.