longbar2T
rocketangled3

Ontdek hoe jij met meer motivatie en energie je doelen kan behalen.

Start met nieuwe gewoontes

Boost je persoonlijke effectiviteit

Blijf op koers bij tegenslagen

Succesvol veranderen

Stap 1. Een Growth Mindset

Een Growth Mindset is de basis van succes. Met deze instelling stellen we doelen en gewoontes op om te streven naar een betere toekomst.

Stap 2. Executie van je Strategie

De strategie die je volgt is effectiever dan de perfecte strategie waarmee je stopt. Het gaat dus om dagelijkse gewoontes die je blijft uitvoeren.

Stap 3. Continu Verbeteren

Met een nieuwe levensstijl kan je continu verbeteren en iedere dag 1% beter worden. Dit is het geheim voor succes op de lange termijn.

Spiral Dynamics

longbarT

Spiral Dynamics is een kleurentheorie dat inzicht geeft in de menselijke ontwikkeling. Het is een model dat beschrijft hoe wij als mens verschillende drijfveren hebben die ons gedrag bepalen.

Deze drijfveren zijn dus de onzichtbare bronnen voor ons gedrag. Het zijn de achterliggende motivaties die we hebben om onze doelen te bereiken. Na onze primaire behoeftes om te overleven en ons veilig te voelen zijn er andere drijfveren die ons helpen om het maximale uit ons leven te halen.

Wilskracht, controle en macht

Structuur, orde en regels

Succes, prestatie en resultaat

Balans, harmonie en vrede

Creativiteit, flow en positiviteit

Daarom is het belangrijk om te leren hoe we deze intrinsieke drijfveren kunnen activeren. Want persoonlijke verandering realiseren is een marathon in plaats van een sprint. Het gaat om duurzaam je levensstijl veranderen voor de lange termijn.

SPQ12